Een cloud server kan je gebruiken voor meerdere of grotere sites, blogs, e-shops en nog veel meer ... Dit is de perfecte oplossing voor sites die te groot worden voor shared hosting. Daarnaast geeft het je een zeer grote flexibiliteit om mee te groeien met jouw noden. 

Het geeft je de zekerheid van hogere performantie en extra garantie. Via een managed cloud oplossing heb je een hostingomgeving die al je zorgen wegneemt.

Naast het managed luik geeft cloud hosting je nog een pak andere voordelen. Daar dit gebruik maakt van moderne technieken verkleint de kans op downtime. Daarnaast kan je op een flexibele manier meegroeien met de noden van je project. Ook budgettair is dit een meerwaarde.

Het groeien kan op twee manieren. Ofwel eenmalig, bij piek-momenten zoals media-campagnes of plotse aandacht voor jouw site. Wanneer de groei permanent is, kan de oplossing stapsgewijs mee aangepast worden. Bij grotere projecten kan geopteerd worden om meerdere cloud-instances in te schakelen of redundantie of load-balancing in te bouwen.

De prijs van elke cloud server is voornamelijk afhankelijk van het gewenste werkgeheugen dat als basis gereserveerd wordt voor jouw project.

Als B2B-bedrijf weten wij perfect hoe jouw servers te managen en te beheren. Openminds staat bekend om zijn fully managed oplossingen. Dit wel zeggen dat wij instaan voor de volledige ondersteuning, monitoring en back-ups zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het online blijven van jouw website en projecten.

Als je een probleem of een vraag hebt, staat onze deur altijd voor je open. Ons team is altijd beschikbaar en helpt je graag verder met al je vragen. Van beginnende cloud projecten tot redundante samenstellingen.

Technische specificaties

Partnerships

We ondersteunen reeds verschillende webagencies, online marketing bedrijven, overheden, freelancers, kmo’s, en andere diverse bedrijven in hun dagelijkse taken. We bieden een centraal punt aan voor al je hostingvragen.

Meer info