Wanneer je een krachtige, dedicated oplossing nodig hebt voor jouw site, kunnen we je voorzien van dedicated servers, op maat samengesteld voor jouw project. 

Dedicated server hosting is waarschijnlijk de oudste vorm van hosting. Een klant huurt een server, welke volledig op maat wordt ingericht. De technische revoluties rond virtualisatie en cloud hebben ervoor gezorgd dat pure dedicated servers minder ingezet worden. Toch hebben ze nog altijd hun plaats en blijven we ze aanbieden als dienst. We zien deze oplossing voornamelijk terugkomen als basis-bouwsteen van een performante oplossing. 

Private cloud

Een klant die meerdere cloud-instances nodig heeft, kiest best voor dedicated servers om daarop zijn eigen private cloud te draaien. In zo'n geval bouwen we exact hetzelfde als we doen voor onze eigen virtuele omgevingen. Op deze manier kan je je eigen schaalbare & solide private cloud bouwen. De beschikbare systeembronnen worden verdeeld over de verschillende delen van je project(en).

Rekenkracht en diskruimte

Een dedicated server garandeert de klant ook exclusieve rekenkracht en disktoegang. Voor datadoorvoer of reken-intensieve toepassingen (denk aan drukke databanken, aan video- of foto-conversie) zijn de gegarandeerde systeembronnen vaak een reden waarom een dedicated server de beste optie is.

Ook voor toepassingen met grote dataopslag noden is een dedicated server vaak aangewezen. 

Je moet als klant niet zelf investeren in servers. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij voor de server en voor de installatie van de software en ons fully managed support pack zorgt ervoor dat je op jouw beide oren kan slapen. We zorgen voor de juiste support contracten met onze leveranciers en zorgen voor spare-parts om snel in te grijpen bij problemen.

Technische specificaties

Partnerships

We ondersteunen reeds verschillende webagencies, online marketing bedrijven, overheden, freelancers, kmo’s, en andere diverse bedrijven in hun dagelijkse taken. We bieden een centraal punt aan voor al je hostingvragen.

Meer info