Als B2B-hosting bedrijf vinden wij het vanzelfsprekend om support en garanties te geven zonder extra bijkomende kosten. In diezelfde mindset bieden wij één uitgebreide Service Level Agreement aan. Wij noemen server management niet zomaar "no worries"-support.

Het is onze taak en drijfveer om ervoor te zorgen dat de cloud en dedicated servers draaien, blijven draaien en alle toepassingen zo performant mogelijk werken.
 Hardware is belangrijk en noodzakelijk maar wat echt telt, en ook de meerwaarde vormt bij Openminds, is de samenwerking en betrokkenheid volgens het Devops-principe. Deze factoren vormen het fully managed idee tot één sluitend geheel. 

Een proactieve houding en monitoring 24/7 zijn inbegrepen in elke managed dienst. Wij zijn ook verantwoordelijk voor de back-ups van de server. Dag-back-ups worden een week bijgehouden, week back-ups minstens een maand.

We vinden dat onze taak niet stopt als de server online is en de basis software het doet. Ons doel is dat de websites van onze klanten goed werken, snel werken en zo efficiënt mogelijk werken. Om ons daarbij te helpen, hebben we een partnerovereenkomst met New Relic, zodat we het standaard application-analytics pakket van New Relic gratis kunnen aanbieden in al onze fully managed oplossingen.
Liefst van al worden we zo snel mogelijk bij het project betrokken, zodat we onze ervaring kunnen laten spreken in bv. architectuur-advies, performantie-tests en -advies. Wij kijken met een open blik naar elk project. Elk project heeft meerdere oplossingen, het is onze taak de oplossing te vinden die ervoor zorgt dat de site zo goed, snel en efficiënt mogelijk werkt.

Concreet kunnen we dit samenvatten als:

  • Proactieve ongelimiteerde support
  • 24/7 beschikbaar
  • SLA met hoge garanties & compensaties
  • Back-ups
  • Monitoring
  • Integratie New Relic Standaard
  • Updates
  • Dialoog met onze technische experts/nerds

Partnerships

We ondersteunen reeds verschillende webagencies, online marketing bedrijven, overheden, freelancers, kmo’s, en andere diverse bedrijven in hun dagelijkse taken. We bieden een centraal punt aan voor al je hostingvragen.

Meer info