Onze klanten zijn onze beste referenties. Hieronder krijgt u een overzicht van enkele klanten, met een kort woordje uitleg over de oplossingen die we hen hebben aangeboden en de technologie die erbij kwam kijken.

Westtoer

Westtoer is het autonoom provinciebedrijf voor toerisme en recreatie in West-Vlaanderen. Het heeft als taak om, in opdracht van de provincie West-Vlaanderen, het toeristisch-recreatief beleid voor te bereiden én te helpen uitvoeren.  

VDK Spaarbank

VDK Spaarbank is een duurzaam ethische gezinsbank die met een 90-tal vestigingen actief is in de provincies Oost- en West-Vlaanderen en Antwerpen. De bank, die al decennialang hoofdsponsor is van voetbalclub KAA Gent, telt ruim 142.000 klanten, samen goed voor meer dan 3 miljard aan deposito’s.&…

Novado

Novado staat voor innovatieve hoogtechnologische IT ontwikkeling. Ze focussen op betrouwbare applicaties die klanten een duurzame IT oplossing bieden. Hun IT-specialisten bouwen toepassingen voor online dragers, PC, smart phone en tablet. Daarbij zijn een goede informatie-architectuur, usability…

JM Bruneau

JM Bruneau, de marktleider in het aanbieden van kantoormeubilair en kantoorartikelen in België, vertrouwt reeds jaren op het team van Openminds voor de opzet en onderhoud van ons B2B online-platform. Ze vonden een stabiele en flexibele partner om hun groei te ondersteunen.

recente artikels Recente artikels