Onze klanten zijn onze beste referenties. Hieronder krijgt u een overzicht van enkele klanten, met een kort woordje uitleg over de oplossingen die we hen hebben aangeboden en de technologie die erbij kwam kijken.

ONE Agency

ONE Agency is een technisch webbureau dat gespecialiseerd is in web- en applicatie development, web design, mobile en e-commerce. Daarnaast bieden ze ook een brede waaier aan ondersteunende diensten aan zoals strategische consultancy, onderhoud van websites en applicaties, maar ook trainingen en…

Digipolis Gent

Digipolis Gent biedt dagelijks een dynamische ICT-dienstverlening aan onder andere stadsdiensten. Voor de centralisatie van hun vele webprojecten ontwikkelde Openminds een volledig nieuwe infrastructuur vanaf nul.

Alpro

De Europese marktleider in plantaardige voeding en drinks werkt sinds 2011 intens samen met Openminds om de hosting te verzorgen voor van beide merken Provamel en Alpro.

JM Bruneau

JM Bruneau, de marktleider in het aanbieden van kantoormeubilair en kantoorartikelen in België, vertrouwt reeds jaren op het team van Openminds voor de opzet en onderhoud van ons B2B online-platform. Ze vonden een stabiele en flexibele partner om hun groei te ondersteunen.

recente artikels Recente artikels