Stad Sint-Niklaas

In dit project werd gebruik gemaakt van

De samenwerking tussen Stad Sint-Niklaas en Openminds verloopt optimaal. De kennis van Openminds wordt regelmatig aangesproken; er wordt advies of oplossingen voorgesteld waar mogelijk.

Stad Sint-Niklaas opteerde voor een VDS opstelling, zodat bij hardware problemen van de dedicated server de site snel online gebracht kan worden op één van de reservemachines van Openminds. 

Openminds stond in voor de volledige migratie van de vorige locatie, zonder zichtbare downtime. De server wordt nu volledig beheerd door Openminds. Dit houdt in: dagelijks beheer en opvolging van de software en prestaties van de machine, het nemen van backups en het ondersteunen van de stadsdiensten bij vragen en problemen.

Daarnaast zorgde Openminds voor de installatie van een performante webcamera met uitzicht op de grootste markt van België.

 En werd er een integratiemodule geschreven, zodat de data van Sint-Niklaas in de databank van Cultuurnet zichtbaar wordt op de juiste secties binnen de Xoops omgeving die momenteel gebruikt wordt.