Wij ondersteunen reeds verschillende webagencies, online marketing bedrijven, overheden, freelancers, kmo’s, en andere diverse bedrijven in hun dagelijkse taken. Wij bieden een centraal punt aan voor fully managed oplossingen met SLA's, shared of cloud oplossingen, domeinnamen, ...

Als je dezelfde support en garanties aan jouw klanten wil doorgeven bieden wij twee partner/reseller trajecten aan. Op deze manier kan zowel de partner als de eindklant de voordelen genieten van onze oplossingen.

Waarom partner worden van Openminds?

 1. Je geniet van een korting op de totaalprijs van de oplossing
 2. Eenvoudige en overzichtelijke uitbetaling
 3. Garanties en zekerheden voor alle partijen
 4. Je kan altijd terugvallen op ons technisch team
 5. ISO 9001 gecertificeerde oplossingen
 6. Jarenlange ervaring en kennis door passie voor technologie

Traject 1: Een klant aanbrengen

Als je een klant of een project aanbrengt, heb je nadien geen verplichtingen. Jouw klant krijgt duidelijke afspraken rond SLA, beschikbaarheid en support. Je blijft wel zelf het aanspreekpunt voor technische issues inzake de web-applicatie die je voor de klant opbouwt maar voor facturatie nemen wij rechtstreeks contact op met de eindklant. Zowel op technisch als op sales-vlak kan je terugvallen op Openminds.

Hoe & wat?

 • Klant wordt rechtstreeks klant van Openminds
 • Wij verzorgen de first-line support voor de klant
 • Wij verzorgen de facturatie van jouw klant aan onze standaardprijzen
 • Eénmalige kickback, berekend op jaaromzet van de klant en de partner.

​​Traject 2: Als partner blijf je tussenpersoon

Als je optreedt als tussenpersoon heeft de eindklant één aanspreekpunt en treden wij op als second-line support voor jouw medewerkers. Natuurlijk beschik je over dezelfde voordelen en kan je de added value van Openminds blijven uitspelen en terugvallen op onze experten. Jouw klant komt nooit in aanraking met Openminds.

Hoe & wat?

 • Als partner treed je op als tussenpersoon
 • Je verzorgt ook de first-line support & facturatie
 • Openminds treedt op als second-line support voor jouw medewerkers
 • Jaarlijkse kickback, berekend op de jaaromzet van de partner

Concreet

Je kiest per project voor een manier van werken en deelt dit initieel mee aan Openminds. Het exacte bedrag of percentage van de korting of kickback is afhankelijk van de afspraken tussen Openminds en de partner. Dit kan variëren naargelang het project en de toegevoegde diensten. We lichten de details van deze programma's graag toe in een persoonlijk gesprek.