Allereerst van harte welkom bij Openminds!!

 

Reeds klant, potentiële klant of toevallige bezoeker? Graag willen wij, van Openminds u wat meer informatie verschaffen omtrent de overname van Webmind.

De situatie verandert eigenlijk zeer weinig. U bent op zoek naar een hostingpartner? Deze kan u hier nog steeds vinden, aangezien wij dezelfde diensten leveren als Webmind. Vanaf heden zal dit alles echter wel onder de naam Openminds vallen.

Webmind kwam terecht bij ons door eenzelfde focus op kwaliteit, professionaliteit en aanspreekbaarheid van de twee bedrijven. We hopen dan ook uitermate dat u ons de kans geeft dit te bewijzen.

Openminds is een bedrijf dat zich richt op B2B hosting en ontwikkeling van webapplicaties op maat. Openminds biedt hostingpakketten aan voor PHP, Ruby on Rails, Drupal, Magento en vele andere varianten. Voor grotere projecten biedt Openminds ook dedicated server, VDS en colocatie aan. Inclusief hoort hier standaard een hoog niveau van support en server management bij.

 

Het volledige Openminds-team garandeert u vanaf dag 1 een groot engagement met professionele en volledige support.

Vragen over de overname of over Openminds in het algemeen? Aarzel niet ons te contacteren op info@openminds.be of telefonisch op het nummer 09/225.82.91.

 

Met vriendelijke groeten,
Frank, Bernard en het Openminds-team